Ενημέρωση για τις μετατάξεις (19): Επιστολή της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ προς τον Υπουργό Εσωτερικών

ΔΑΚΕ ΑΤΕ-Ομίλου Πειραιώς

Οδός Αμερικής 10 - 106 71 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 210-3622646, 6973439733

www.dake-atebank.gr

Αθήνα, 18-02-2021ΠΡΟΣ

κ. Μ. Βορίδη, Υπουργό Εσωτερικών

 

ΘΕΜΑΜετάταξη/απορρόφηση στο δημόσιο

των πρώην εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας


Κύριε Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε σας έχουμε υποβάλλει αίτημα–Υπόμνημα (18/01/2021) για ένα δίκαιο αίτημα, που αφορά το δικαίωμα των πρώην εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας μέσω διαγωνισμών ΑΣΕΠ (ή ειδικών αξιοκρατικών διαγωνισμών, ή των προστατευτικών διατάξεων του ν. 1648/1986) για «μετάταξη»/απορρόφηση στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Κύριε Υπουργέ, η περίπτωση της Αγροτικής Τράπεζας σας είναι οικεία. Μετά τη διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας (27.7.2012), η οποία εντασσόταν αναμφισβήτητα στον [ευρύτερο] δημόσιο τομέα, ΔΕΝ μας δόθηκε ΠΟΤΕ το δικαίωμα σε μετάταξη/μεταφορά της θέσης μας στο δημόσιο, μέσω μιας αντικειμενικής διοικητικής διαδικασίας. Ενώ, διαχρονικά είμαστε όλοι ενήμεροι ότι δόθηκε το δικαίωμα σε πάμπολλες αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αξίζει να τονιστεί ότι αποτελούμε προσωπικό που διαθέτει όλα τα τυπικά προσόντα και μεγάλη εμπειρία στα χρηματοοικονομικά - δάνεια - τραπεζική, μπορούμε δε να καλύψουμε άμεσα τις μεγάλες ανάγκες του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα πχ ΕΦΚΑ, χωρίς τις χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες διαγωνισμών, δεδομένου ότι έχουμε ήδη αξιολογηθεί και μάλιστα στην πλειοψηφία μας από το ΑΣΕΠ.

Όπως επίσης γνωρίζετε κύριε Υπουργέ, πλήθος συναδέλφων, που έχουν βιώσει την προαναφερόμενη αδικία, έχουν αποστείλει προσωπικά ανάλογο αίτημα – υπόμνημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην συνέχεια ενημερώνονται από εμάς για τον αριθμό Πρωτοκόλλου.

Όμως, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται, οι συνάδελφοι μας αναμένουν να ανταποκριθείτε στο αίτημα μας για άμεση συνάντηση για την έκθεση του όλου ζητήματος και την αποκατάσταση μιας αδικίας, που πιστεύουμε θα συμφωνήσετε ότι εκκρεμεί – μία καταφανή αδικία που πρέπει να δοθεί λύση από την Δημόσια Διοίκηση.


Με εκτίμηση

        Η Πρόεδρος                Η Γ. Γραμματέας

               ΗΡΩ ΦΙΛΗ              ΜΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


Οι Διοικητικοί Σύμβουλοι

     ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ       ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

 

sinergasia

Επικαιρότητα

article thumbnailΝέα δεδομένα για τις τράπεζες, με αιχμή το ζήτημα των "κόκκινων" δανείων, δρομολογεί η κρίση του κορονοϊού, βάζοντας...
Διαβάστε περισσότερα στοΕπικαιρότητα  

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.