Δύο ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους

09-10-2014

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες διαμαρτυριών πολλών συναδέλφων, οι οποίοι απευθυνόμενοι στο ΕΤΕΑ για την κατάθεση αιτήματος λήψης επικουρικής σύνταξης, υποχρεώνονται να υποβάλουν αιτήσεις όχι προς το ΕΤΕΑ ή ΕΤΑΤ, αλλά προς τον ΕΛΕΜ.
 

Παρακαλούμε τους συναδέλφους να μην προβούν σε καμία ενέργεια, έως ότου δώσουμε σαφείς οδηγίες.

Την Παρασκευή θα γίνει σύσκεψη του Συλλόγου με τους νομικούς του συμβούλους, για να συζητηθεί το θέμα αυτό, παρά το ότι για το συγκεκριμένο έπρεπε να ασχοληθούν οι σύλλογοι συνταξιούχων, πράγμα το οποίο δεν έκαναν.

Θα φροντίσουμε λοιπόν και γι ΄ αυτό το ζήτημα εμείς, γιατί για εμάς είτε εν ενεργεία είναι ένας συνάδελφος, είτε συνταξιούχος, δεν παύει να είναι συνάδελφος, αντιπαρερχόμενοι το γεγονός ότι η συμπεριφορά πολλές φορές των συλλόγων συνταξιούχων δεν είναι ανάλογη.
 

Επίσης, θα συζητηθεί το θέμα των επιστολών που έχει στείλει τελευταία ο εκκαθαριστής, με τις οποίες ζητά την ολοσχερή εξόφληση οφειλών, από τρεχούμενους λογαριασμούς υπερανάληψης, των συναδέλφων προς την εκκαθάριση, αλλά και την επίδοση εξωδίκων με καταγγελία συμβάσεων άλλων δανείων (πχ μισθών, κλπ). Θα ακολουθήσουν οδηγίες για τον τρόπο, που θα πρέπει να ανταποκριθούν οι συνάδελφοι. 

 

 

Εορτολόγιο/Ημερολόγιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα Γιορτάζουν:

Αύριο Γιορτάζουν:

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

© Copyright 2012 dake-atebank.gr. All rights reserved.